WORKSHOPS

Ben je op zoek naar een toffe en unieke workshop waarbij je ook nog eens werkt aan teambuilding? Ga samen met mij de uitdaging van 3D schilderen aan! Er zijn verschillende mogelijkheden voor een 3D workshop, drie daarvan worden hieronder verder toegelicht.

De workshops zijn mogelijk voor bedrijven, particulieren en scholen, kortom, voor iedereen! Voor iedere leeftijd is er wel een passende workshop te bedenken.

 

Naast 3D workshops geef ik ook andere tekenworkshops. Ik vertel graag over verschillende tekentechnieken, zoals perspectief tekenen, gebruik van schaduw en kleuren en het uitdrukken van materialen op papier.

Heb je interesse of vragen? Neem dan gerust contact met mij op, dan denk ik graag met je mee om een invulling te geven aan een onvergetelijke workshop!

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Gray LinkedIn Icon

GRATIS ONLINE 3D SCHILDERLES

ONTWERPEN + VIDEOS

educatieve workshop

3d tekenen/ schilderen

---------------

Wat komt er nou eigenlijk allemaal kijken bij het maken van een 3D tekening?

In deze educatieve workshop leer je wat over de geschiedenis van het straattekenen, de basisprincipes van het 3D tekenen en waar je nou precies op moet letten. 

De stof kan klassikaal toegepast worden, maar ook buiten op de grond.

  • Klassikaal: Wanneer het weer niet mee zit of je de voorkeur hebt voor een klassikale les, zal iedere deelnemer een eigen 3D schets gaan maken op papier onder mijn begeleiding.

Optioneel: Wil je jouw tekening nog realistischer maken? Dan kun je de les uitbreiden met het thema schaduwen en kleur. We gaan dan samen de werking van schaduwen onder de loep nemen en het toepassen met verf! in alle kleuren!  Deze combinatie omvat een les van zo'n 3 uur.

  • Buiten aan de slag: Daarnaast is het ook mogelijk om in groepen van 3 naar buiten te gaan. Met krijt zullen we dan een levensgrote 3D schets gaan maken op de grond. Daarna kan iedereen ermee op de foto om de dag vast te leggen voor een mooie foto-herinnering!

1 tot 3 uur

creatieve workshop

3d schilderen

---------

Wil je geen theorie, maar gewoon een creatieve middag met een tof eindresultaat? Dat kan natuurlijk ook. In deze workshop geef ik je de tools en begeleiding waarmee je je eigen 3D creatie kan maken in het klein met verf en stift. Voorbeelden hiervan zijn het bierflesje en de sneaker.

2,5 tot 3,5 uur

word zelf een 3d schilder

een levensgrote 3d schildering maken

---------------

Wil je nou graag samen een echte levensgrote 3D schildering maken? Dat kan! In overleg maak ik een ontwerp voor jullie en werk ik deze ook al uit op canvas of vloervinyl met een schets. Ik zal jullie daarna het 'grote geheim' van het 3D schilderen leren: wat komt er allemaal bij kijken en wat zijn nou de basisregels?

In een groep van maximaal 5 mensen zullen jullie de schets samen gaan beschilderen met verf. Om tot slot de dag vast te leggen met een toffe groepsfoto op jullie eigen gemaakte schildering!

Vraag naar de mogelijkheden.

4 tot 6 uur

mandala krijten

--------------

Ben je op zoek naar een creatieve activiteit voor de kinderen? Dan is het inkleuren van een mandala een heel tof idee. Ik maak vooraf een schets op de grond (denk aan verf dat water oplosbaar is). Waarna de kinderen er geheel hun eigen kunstwerk van kunnen maken. 

Zoals je op de foto's ziet, valt het in de smaak bij velen!

Je kunt kiezen voor alleen een schets, maar daarnaast kan ik ook de kinderen begeleiden bij het tekenen en ze wat leren over het gebruik van krijtjes en de kleuren.

- Almende college bluemers -

- hogeschool amsterdam -

- world street painting -

- WIJKFEEST WINKELCENTRUM SCHUYTGRAAF -

RIANNE TE KAAT

KVK NR: 69248443

BTW NR: NL002279604B10

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Gray LinkedIn Icon
Copyrights

KARPERSTEEG 10

8261 BL KAMPEN

TEL: +31 611769472

EMAIL: INFO@RIANNETEKAAT.COM