WORKSHOPS

Ben je op zoek naar een toffe en unieke workshop waarbij je ook nog eens werkt aan teambuilding? Ga samen met mij de uitdaging van 3D schilderen aan. De verschillende mogelijkheden worden hieronder toegelicht.

De workshops zijn mogelijk voor bedrijven, particulieren en scholen, kortom, voor iedereen! Bij elke workshop staat aangegeven voor welke leeftijd het lesmateriaal geschikt is. Deze stof wordt niet gegeven op scholen, dus is het nieuw en leerzaam voor alle leeftijden, onervaren of ervaren kunstenaars. Interesse in een lessenreeks of ander lesmateriaal? Laat het dan even weten.

Let op! Workshops worden alleen op locatie gegeven.

Heb je interesse of vragen? Neem dan gerust contact met mij op, dan denk ik graag met je mee om een invulling te geven aan een onvergetelijke workshop!

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • LinkedIn

3D

TECHNIEK

BINNEN + BUITEN

3D

LIJNTEKENING

INSCHILDEREN

3D

LEVENSGROOT

SCHILDEREN

background2.jpg

iK HEB WORKSHOPS GEGEVEN AAN

 

- 3d techniek op papier -

BINNEN

 

Deze les wordt klassikaal gegeven. Je leert wat over de geschiedenis van het straattekenen, de basisprincipes van 3D tekenen en wat er allemaal bij komt kijken. Leeftijd min 12 jaar.
1 tot 3 uur.

opdracht

 

De leerlingen gaan allemaal een eigen illusie van een 3D kubus of 3D gat op papier zetten met potlood. Ik zal de leerlingen begeleiden bij elke stap. Naast de kubus of gat zijn ook andere vormen mogelijk. 

uitbreiden

 

Wil je meer leren? Dan kan de workshop uitgebreid worden met een les over schaduwen en kleurgebruik. Dan gaan we naast potlood ook met verf aan de slag en zal je kubus van van je blad knallen!
 

- 3d techniek BINNEN + buiten -

BINNEN

 

De theorie wordt klassikaal gegeven.
 Je leert wat over de geschiedenis van het straattekenen, de basisprincipes van 3D tekenen en wat er allemaal bij komt kijken.
Leeftijd min 12 jaar. 
2 tot 3 uur.

buiten

 

De techniek die klassikaal op papier geoefend is, zal daarna buiten in het groot toegepast worden. In groepjes van 3 gaan we levensgrote 3D figuren op de grond zetten met krijt. 

op de foto

 

Na deze unieke workshop kun je met je eigen 3D tekening op de foto!