top of page

over

Ik ben Rianne te Kaat, geboren in 1993. Ik heb altijd al een passie voor tekenen en schilderen gehad. Naast deze passie hou ik ook van het ondernemen zelf. Ik heb mijn droom mogen waarmaken als street artist.

 

engineer en projectmanager

In 2014 heb ik de studie Industrieel Product Ontwerpen aan de Hogeschool Arnhem en Nijmegen afgerond. Ik ben daarna zo'n 5 jaar werkzaam geweest als productontwikkelaar en projectmanager bij een detacheringsbureau. In die vijf jaar heb ik gewerkt voor bedrijven als Philips, Auping en Goliath Games. In deze jaren heb ik zoveel geleerd omtrent het bedrijfsleven en projectmatig werken.

 

START van mijn onderneming

In de zomer van 2017 heb ik voor het eerst kennis gemaakt met 3D street painting. Dit beviel mij zo goed dat ik op 17-07-2017 mijn eigen bedrijf als kunstenaar ben begonnen: 'Rianne te Kaat'. Sindsdien heb ik al verschillende street paintings mogen maken door Nederland, België en in Duitsland. Ik hoop daar nog veel meer landen aan toe te mogen voegen!

 

DRIJFVEER

Ik blijf mezelf telkens weer uitdagen, omdat ik het belangrijk vind te blijven groeien. Ik deins er niet voor terug om mezelf telkens weer nieuwe dingen bij te leren. Denk aan nieuwe opdrachten, technieken, materialen of evenementen. Door mijn tijd als engineer heb ik ook een kijkje kunnen nemen in het bedrijfsleven wat mijn manier van werken zeker ten goede zal komen.

Het werk als kunstenaar geeft zoveel energie. Het is fantastisch om te zien dat anderen plezier beleven aan mijn werk.

Daarnaast vind ik het persoonlijk contact met de klanten ook erg belangrijk, dit is informeel en laagdrempelig. 

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • LinkedIn
Rianne te Kaat Street Artist and Muralist
bottom of page